14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Julia Boschman: “Ik denk er nu helemaal anders over”

Foto: DPG Media

Zwangerschappen bij K3, het is niks nieuws. Ooit waren ook Kristel Verbeke en Karen Damen zwanger toen ze nog in de huid kropen als de zwarte en de rosse van K3. En ook dit keer is het de rosse van K3 die zwanger op het podium zal staan.

Julia Boschman en Marthe De Pillecyn die wachten liever nog even met zwanger worden. “Tot een goed jaar terug was ik ervan overtuigd dat ik op jonge leeftijd mama wilde worden. Maar nu ik bij K3 ben, denk ik er anders over. Stel dat ik tien jaar bij de groep ben, dan ben ik tegen dan 30. Dat is nog steeds een prima leeftijd om aan kinderen te beginnen”, zegt Julia in Dag Allemaal.

Hanne Verbruggen liet wel altijd uitschijnen dat ze nog niet aan kinderen dacht, maar hoe langer ze getrouwd was, hoe meer het vanzelfsprekend leek. En dus besloten Hanne en haar man Jorn om de stap te zetten.

“Ik heb lang gedacht dat een kind opvoeden en K3’tje zijn niet te combineren was. Maar dat is helemaal weggeëbd. Ik dacht: ‘als ik dat wil, krijg ik dat gebolwerkt.’ Al wil ik daarmee niet zeggen dat het makkelijk wordt.”

Wie de K3’tjes ook bijstond met raad en daad over zwangerschappen, is gewezen K3-lid Kristel Verbeke. “Wanneer we na een optreden samen in de auto zaten, belde ze met haar dochtertjes. Die vroegen dan wanneer hun mama thuis was. Waarop Kristel zei: ‘over een half uurtje. Dan zal jij slapen, maar ik kom je een dikke kus geven.’ Dan brak mijn hart, omdat ik besefte dat het moeilijk moet zijn om er niet te zijn voor je kind op die kleine momentjes als het je nodig heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today