1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Niels Destadsbader: “Ik haalde er geen voldoening meer uit”

Foto: VTM

De voorbije twee jaren waren voor Niels Destadsbader niet gemakkelijk. Het leven lag bijna volledig stil door corona en als artiest kon je niet meer gaan optreden. Ook Niels zat zonder optredens en dat vond hij heel zwaar.

“Toen alles tijdens corona stilviel in de muziek voelde ik me niet goed. Ik haalde geen voldoening uit mijn dagen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iets anders. We gingen fantaseren over padelterreinen en plots was ‘Viva Padel’ geboren”, lacht Niels in Dag Allemaal.

Destadsbader is zelf een grote fan van padel en is geregeld zelf op een padelveld terug te vinden. En daar is hem elke keer iets opgevallen.

“Ik miste elke keer weer die beleving. Ik wou dus absoluut dat mensen die niks met padel hebben ook een gezellige namiddag of avond kunnen doorbrengen bij Viva Padel.”

En het oprichten van de padelclub had nog meer voordelen. Want ze redden ook een kleine voetbalploeg die na vijftig jaar moet stoppen. “Ze moesten stoppen want in hun kantine was asbest ontdekt. En om een nieuwe te bouwen, hadden ze geen budget. Wij hebben dan voor een nieuw clubhouse en kleedkamers gezorgd, in ruil gaven zij één van hun twee voetbalterreinen op.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today