5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Martine Jonckheere beging grote blunder in de tuin

martine jonckheere
© Medialaan/VTM

Een tuin hebben, het is een gigantische luxe. Een grote tuin hebben nog meer. Martine Jonckheere beseft dat ze met haar gat in de boter is gevallen met de prachtige tuin die ze hebben. Haar man Filip heeft veel tijd, passie en liefde in hun tuin gestoken.

“Alles hier heeft hij zelf geplant. Oorspronkelijk was alles alleen maar een weide met achteraan wat fruitbomen. Hij laat zich inspireren door de bloemen en planten die we tegenkomen op onze reizen, maar hij schuimt ook het internet af en laat dan planten vanuit het buitenland opsturen. Hier staat altijd wel iets in bloei”, zegt Martine in Story.

Maar zoveel planten, dat vraagt ook veel werk. Werk die ze zelf doen. In de tuin van Martine en Filip worden geen tuinmannen aan het werk gezet.

“Zelfs de boeketjes voor op de tuintafels maak ik zelf. Dat zorgt altijd voor een romantische sfeer. De zware dingen zoals snoeien dat doet Filip dan weer.”

Maar dat wil zeggen dat er altijd veel werk is in onderhoud. En onkruid wieden loopt niet altijd zoals gewenst. “Ik trok vroeger weleens nieuwe plantjes uit omdat ik het verschil niet zag. Filip was daar niet altijd zo happy mee, zeker omdat het soms dure sprietjes waren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today