13 °C Antwerpen, BE
woensdag 27 september 2023
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 27 september 2023

Jacky Lafon blikt terug op liefdesverdriet: “Hij heeft me meteen laten vallen”

Jacky Lafon
Foto: DPG Media

Het is zomer en dan blikken ook BV’s graag eens terug op hun ultieme vakantieliefde. En dat doet ook Jacky Lafon in Story.

Alsof het de dag van gisteren was, herinnert Jacky zich nog ‘Armando’. “Hij begon met mij te praten in het Italiaans en Spaans, maar ik begreep daar natuurlijk niet veel van. Blijkbaar vroeg Armando of ik eens mee kwam varen met zijn speedboot. Die aanbieding heb ik geweigerd, en helaas heeft hij mij toen meteen laten vallen”, vertelt Jacky. Althans, dat was wat Jacky dacht op dat moment.

Gelukkig krijgt het liefdesverhaal nog een mooi einde. Het hotel waar Jacky toen logeerde organiseerde ‘Miss Rimini’. Zonder dat Jacky het wist had Armando Jacky ingeschreven, en ze won. ‘Toen ik mijn prijs ging halen, zag ik Armando opgekleed in het publiek staan met een bloem speciaal voor mij. Hij was zo knap, met zijn witte tanden en donkere haren…’ droomt Jacky verder. Jacky besloot Armando een kans te geven en besloot hem te kussen. Na 10 dagen moest Jacky afscheid nemen en heeft ze daarna ook niks meer van hem gehoord. “Alle andere mannen die ik in de periode daarna in België tegenkwam, vond ik lelijk, maar dat was gelukkig snel over”, lacht Jacky.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today