16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Lissa Lewis beleeft akelig moment: “Ik hoorde haar ribben breken”

Foto: Jeroen D’Havé

Lissa Lewis zal altijd nare herinneringen overhouden aan Corona. Zoals heel Vlaanderen mocht ook Lissa haar grootouders niet bezoeken. Een raambezoekje was de enige manier om hen eventjes te kunnen zien. En daar sloeg het noodlot toe.

 Toen Lissa een raambezoekje bracht aan haar moeke zag ze haar ineenzakken. “Vreselijk, ze leek wel dood zoals ze in haar zetel, zat. Ik heb meteen de hulpdiensten gebeld. Aan de telefoon hebben ze me uitgelegd hoe ik haar moest reanimeren”, doet Lissa haar verhaal in Dag Allemaal. “Het was verschrikkelijk, want ik hoorde dat ik haar ribben brak terwijl ik op haar borstkas duwde om haar te reanimeren. Maar op dat moment dacht ik daar niet aan”.

 Lissa is het voorval nog steeds niet helemaal te boven. Zo droomt ze nog steeds van wat er die dag allemaal is gebeurd. Het waren enkele bange en spannende weken voor de familie van Lissa, maar Lissa’s moeke is er weer bovenop gekomen. Lissa wil dan ook graag dat haar moeke er bij is voor de trouw. “Volgende zomer trouwen we, want mijn grootouders zijn alle drie ouder dan tachtig en ik wil dat ze erbij kunnen zijn”, aldus Lissa.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today