17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Jacky Lafon: “Dat heeft me zwaar geraakt”

Foto: DPG Media

Terwijl de ene niet erg veel last heeft gehad van corona, heeft het virus er bij andere stevig op ingehakt. Zo moest Jacky Lafon haar zus afgeven aan het vreselijke virus en kampt ze sindsdien met angstaanvallen. De voorbije twee jaar is ze ook altijd erg voorzichtig gebleven.

“Niemand mogen zien of bezoeken…. Dat was lastig. Ik moet onder de mensen komen! Ik kan heel goed alleen zijn, maar de eenzaamheid heeft me echt overvallen toen. Dat we zelfs geen afscheid mochten nemen van een stervende mens, heeft me zwaar geraakt”, geeft Lafon toe in Dag Allemaal.

Gelukkig voor Jacky heeft ze deze zomer de nodige afleiding door de komende zomershows. Een zomershow speciaal voor Jacky’s 55-jarige jubilee. En zo’n jubilee, dat verdient een specialleke.

“Herbert Verhaeghe en Peter Keereman hebben een prachtig liedje voor mij geschreven: ‘Dank u wel’ en zelf heb ik het liedje ‘Mijn publiek is uniek’ geschreven. Ik ga het heel moeilijk krijgen als ik die nummers zing. Ik denk dat mama mij van hierboven nog zeker gaat steunen, zo jammer dat ze er niet meer bij kan zijn.”

Jacky schreef het nummer met een tekst die recht uit haar hart komt. “Ik ben enorm dankbaar dat ik dit nog kan en mag doen. Ik krijg zoveel liefde van mijn collega’s en vooral van m’n publiek. Alles in het leven draait tenslotte om liefde.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today