28 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023
28 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023

Wat mogen we verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’

Foto: VRT

Op het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ is het nog 2 maandjes wachten. Maar nu al wordt er druk gespeculeerd over wat er allemaal gaat gebeuren in dat nieuwe seizoen. Van wie moeten we afscheid nemen? En wie overwint?

Maar er wordt ook druk gespeculeerd over nieuwe personages, schrijft Tv Familie. Zo achten de fans de kans groot dat binnenkort Vicky opduikt, de mama van Ilias en de zus van Dieter. “Ze is nu al iets te veel ter sprake gekomen om weg te blijven”, schrijft een fan.

Maar ook ten huize Creemers staat er heel wat op til. Veerle, de adoptiemoeder van Sam wordt dement. Dat kon je afleiden aan het moment dat Veerle Joren verwarde met Bill en ze was er tijdens de seizoensfinale zeker van dat de rekening was betaald, terwijl dat niet zo was.

Een week voor de seizoensfinale brak Viv niet alleen het hart van Lowie, maar vooral van heel Vlaanderen. Zij wou de kinderwens van Lowie niet invullen en dus leek breken met de liefde van haar leven de beste oplossing.

Maar Lowie wil nog steeds een kind en dus kunnen we in het nieuwe seizoen misschien wel een baby verwachten. Hij gaat er immers alles aandoen om vader te worden. Hij denkt er stevig over na om bewust alleenstaande papa te worden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today