22 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
22 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Jacky Lafon emotioneel: “Daar heb ik veel spijt van”

Jacky Lafon emotioneel: “Daar heb ik veel spijt van”

Foto: DPG Media

Toen Jacky Lafon Ron Davis ontmoette was het liefde op het eerste zicht. De kennismaking met zijn ouders verliep niet zo vlot als ze gehoopt hadden, maar Jacky wilde Ron en niemand anders. Ron is de man die Jacky heeft ontmaagd, en daar heeft ze de dag van vandaag nog altijd geen spijt van gehad.

“Ik ben nooit het type geweest dat van de ene man naar de andere fladderde. Ik was bang om zwanger te worden. Mijn vader had altijd gezegd: ‘Als ge met een pakske naar huis komt, kunt ge meteen opstappen.’ Maar dat was niet de enige reden waarom ik mannen nooit zo maar verder liet gaan. Een kus, tot daartoe, maar seks: alleen als er echte liefde aan te pas komt. Zo denk ik er trouwens nog altijd over”, klinkt het bij Jacky in Primo.

Maar het noodlot sloeg toe en Ron verongelukte aan het rondpunt in Oostende. Enkele maanden daarvoor moest Ron optreden in het voorprogramma van Udo Jürgens, één van de favoriete artiesten van Jacky. Maar ook de moeder van Ron zou er aanwezig zijn, en dat maakte het voor Ron allemaal erg moeilijk. “Ron nodigde me uit om naar de kleedkamer van Udo te gaan om hem te ontmoeten. Maar aan een ontmoeting alleen had ik niks. Dat was het moment waarop ik ben beginnen twijfelen aan onze relatie, en daar heb ik veel spijt van.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today