13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Tine Embrechts twijfelde over deelname The Masked Singer: “dit trok me over de streep”

Tine Embrechts twijfelde over deelname The Masked Singer: “dit trok me over de streep”

Tine Embrechts
© Medialaan/VTM

Meedoen aan ‘The Masked Singer, het lijkt niet alleen een onwaarschijnlijk zot avontuur, maar ook hard werken. En dat brengt heel wat BV’s in twijfel om mee te doen aan het programma. De één vindt het onnozel, de ander vindt dat de kwaliteit van de zang in Vlaanderen in het belachelijke wordt getrokken. En ook Tine Embrechts had zo haar twijfels.

“Maar het is een fijne zangles die me over de streep heeft getrokken. Het is veel meer dan wat onnozel doen in een kostuumpje. Maar zingen in zo’n pak viel niet mee. Ik hoorde mijn stem niet, kreeg weinig lucht en miste elk contact met het publiek. Tijdens mijn eerste repetitie raakte ik zelfs helemaal in paniek”, zucht Tine in Humo.

Maar gelukkig wisten de kandidaten elkaar te troosten en op te beuren. En vooral Johnny Logan wist als geen anders wat iedereen moest doorstaan. “Al had ieder pak zo zijn eigen folteringen. Het ene was bloedheet, de ander kon zijn armen niet bewegen. Het zorgde in ieder geval voor de betere gesprekken in de backstage.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today