12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 mei 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 mei 2023

Nathalie Meskens: “Ik zie mezelf dat wel te doen”

Nathalie Meskens: “Ik zie mezelf dat wel te doen”

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Een resort uitbaten op Zanzibar, dat is de prijs die kan gewonnen worden in ‘Paradijs zoekt personeel’. Een aantal duo’s doen een gooi naar de mooie hoofdprijs en dromen nu al over hun droomjob. Wie dat ook nog zou zien zitten is presentatrice Nathalie Meskens.

“Ik zie mezelf ook zoiets doen, ja. Maar nu, met twee kleine kinderen, ligt mijn focus heel anders. Dus ik plak er liever geen termijn op. Ik voelde dan ook echt mee met de kandidaten. Ik heb zelf twee restaurants gehad en vond dat een leuke stiel. Het was zwaar omdat ik in die tijd ook fulltime aan het draaien was. Maar ik heb de horeca zeker niet definitief de rug toe gekeerd.

Hoewel Nathalie graag terug de horeca zou ingaan, zijn er toch een aantal zaken die haar ook tegenhouden. “Slaap! Ik wil efkes wat nachtrust inhalen. Naar het buitenland gaan is niks, maar om je daar dan’t gat van je lijf te werken… er zijn dingen die ik eerst wil doen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today