4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Jacky Lafon: “Ik kreeg een dubbele boete van de politie”

Ze had teveel gedronken en beledigde hen

Foto: DPG Media

Rijden onder invloed, het zou verboden moeten worden. Helaas kruipen er nog altijd te veel mensen dronken achter het stuur. Ook Jacky Lafon maakte zich er ooit schuldig aan. Zij heeft dan ook een serieuze boete gekregen.

“Het is een bijzonder verhaal. Er was juist een k*nkerpatiëntje gestorven. Haar moeder had gevraagd om naar de koffietafel te komen, maar ik kreeg geen hap door mijn keel. Ik had een wijntje te veel op en naar verluidt was ik aan het zigzaggen met mijn auto”, begint Jacky in Tv Familie.

Ze werd tegengehouden door de politie, maar Jacky bleef lachen en de humor erin houden. Maar dat zorgde ervoor dat ze ook nog eens een boete voor smaad kreeg.

“Ik kreeg en dubbele bekeuring en moest 16.000 frank betalen. Maar die politieagenten hebben me wel naar huis gebracht. De volgende dag ben ik hen gaan bedanken met een doos pralines en mijn excuses. Ik heb nooit goed tegen alcohol gekund. Achteraf gezien was ik blij met die boete, want sindsdien heb ik nooit meer gereden met een glaasje te veel op.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today