5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Piet Huysentruyt is opa geworden 

Mooiste dag van zijn leven 

Piet Huysentruyt
© Medialaan/VTM

Het is gebeurd, Piet Huysentruyt is opa geworden. De dag nadat Piet zestig is geworden kreeg hij van zijn zoon Cyriel en zijn vrouw een enveloppe. Daarin bleek een eerste echografie te zitten van Piets toekomstige kleinzoon. 

“Het was eerst even slikken maar dan kwamen de emoties. Het was een van de mooiste dagen van mijn leven, het was het beste cadeau dat ik me kon wensen. Ik had al eens laten vallend dat ik een kleinkind wou, en het is er nu toch van gekomen”, zegt Piet in Dag Allemaal. 

De kleinzoon van Piet is ondertussen ook geboren en kreeg de naam Joshua. Het klinkt internationaal en dat is leuk, want Joshua komt uiteindelijk terecht in een internationale familie. 

“De dag dat Joshua werd geboren, 6 juni, zat ons gezin verspreid over elke uithoek van de wereld. Ik wilde toen iedereen knuffelen, maar dat kon dus niet. Maar ik ben eraan bezig. Ik heb een stuk grond in Zuid-Afrika waarop ik een huis ga laten bouwen voor mijn kinderen en kleinkinderen. Op die manier kunnen we elkaar blijven zien.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today