10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Jacky Lafon: “Ik moest van haar man afblijven”

Jacky Lafon is klaar voor een nieuwe liefde in haar leven. De actrice neemt deel aan ‘Hotel Romantiek’ en hoopt zo toch nog de liefde van haar leven tegen te komen.

De actrice was er niet van in het begin bij van het nieuwe seizoen, want zij had eerst nog 2 optredens af te handelen. Ze dook pas op in de 4de aflevering als ‘Masked Single’.

“Ik kwam in een groep terecht die al behoorlijk hecht was geworden de dagen voor mijn komst. Het was niet simpel om me daar in te mengen. Je voelde dat sommigen dachten: ‘Wat komt die BV hier doen?’ Ik had daar veel begrip voor”, zegt Jacky in Dag Allemaal.

Ze werd ook meteen door enkele vrouwen als concurrent gezien en sommigen voelden zich zelfs een beetje bedreigd door de komst van Jacky.

“Toen ik de eerste avond aan tafel zat, zei één van de kandidates dat ik van ‘haar’ man moest afblijven omdat ze al een hechte band hadden en ze echt verliefd op hem was. Een andere vrouw zei dat ik een bepaalde man met rust moest laten omdat zíj een oogje op hem had. Nog een ander kwam haar hart luchten omdat de mannen haar niet zagen staan. Echt zoals pubers, ik vond dat heel mooi.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today