9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Sandrine André: “Gelukkig wordt ze nooit”

Foto: DPG Media

Toen Gunther Levi afscheid moest nemen van ‘Familie’ was dat niet alleen een bittere pil voor hem om te slikken, maar ook voor zijn collega Sandrine André, die zijn zus speelde in de reeks. Zijn afscheid is ondertussen zo’n 2 jaar geleden en 2 jaar lang hebben de tv broer en zus elkaar niet zo heel vaak gezien.

“We hebben allebei zo’n druk leven. Een berichtje van tijd tot tijd wel, natuurlijk. En ik zie zijn zus af en toe, want zij werkt als setdresser bij ‘Familie’. Zoals zovelen volgen wij elkaar ook op Instagram en dan zie je wel wat dingen passeren, zodat je weet waar de ander mee bezig is”, klinkt het bij Sandrine in Dag Allemaal.

Gunther kijkt niet meer naar ‘Familie’ sinds zijn vertrek, dus hoe het met het personage van Sandrine gaat, heeft hij eigenlijk geen flauw benul van. En ook Sandrine moet al eens goed nadenken.

“Ik moet altijd even denken waar we zitten met de uitzendingen, want de opnamen lopen ’n paar maanden voorop. Laten we zeggen dat ze eindelijk in therapie is gegaan om haar trauma’s te verwerken, en dat ze dan hopelijk even uit het dal kruipt met de hulp van haar psycholoog. Het is leuk dat ik ’n nieuwe tegenspeler heb, Bill Barberis, dat houdt het fris. Maar echt gelukkig wordt Veronique nooit. Sowieso zal ze altijd haar broer Peter missen, dat blijf ik ook zo spelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today