6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Jacky Lafon: “Ik wil niet meer met zo’n mensen werken”

Foto: DPG Media

Ouder worden, het heeft iets moois en unieks, maar velen zijn er als de dood voor dat ze ouder worden. Actrice Jacky Lafon niet. Voor haar maakt een rimpeltje meer of minder niet uit.

“Ah nee, want in mijn geval zijn het bijna allemaal lachrimpels. De jaarringen van het leven horen daar nu eenmaal bij, maar ik verzorg mijn huid wel. Maandelijks ga ik naar de schoonheidsspecialist en drie keer per jaar doe ik een peeling of laserbehandeling” verklapt ze haar geheim in Primo.

De actrice heeft het de voorbije jaren erg moeilijk gehad en heeft nu ook een therapeut geraadpleegd om haar joie de vivre terug te vinden.

“Ik wil ook never of nooit nog werken met mensen die me negatieve energie geven. Omdat ik hoogsensitief ben, trek ik me alles veel te hard aan en daar wil ik vanaf. Ik heb teveel tegenslagen gekend en te veel moeten incasseren.”

Jacky denkt al eens na over het einde van haar leven, maar is er zeker van dat ze met een gerust en voldaan hart kan sterven. “Het zal sowieso met een lach op mijn gezicht zijn. Ik heb een fantastisch en zinvol leven gehad. Op mijn graf moet staan: ‘Ik lig hier niet gère, want ik wil 100 worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today