12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Jacky Lafon over grote liefde van Wendy Van Wanten: “man uit de duizend!”

Jacky Lafon over grote liefde van Wendy Van Wanten: “man uit de duizend!”

Foto: DPG Media

Het zal altijd een goed bewaard geheim blijven wie nu de vader is van Clément, de jongste zoon van Wendy Van Wanten. Is het dan toch prins Laurent, of misschien toch eerder Danny Dewaele, Wendy’s toenmalige manager. Het ziet er naar uit dat we de waarheid nooit zullen weten. En dat is Wendy’s volste recht. Zij laat liever de keuze aan Clément of de waarheid wordt verteld of niet.

Een keuze waar collega Jacky Lafon veel bewondering voor heeft. Zelf heeft Jacky Danny in het vizier als vader van Clément. “Hij beschouwde Clément wel als zijn eigen zoontje. Zelfs als hij zijn zoon niet is, dan blijft hij toch van hierboven over hem waken. Over alle kinderen van Wendy, want hij was een crème van een man”, zegt de actrice uit Familie in Primo.

Jacky is vol lof over Danny en kan alleen maar hopen dat Wendy een relatie had met de man. “Danny was een man uit de duizend. Ik geloof ook niet dat het een commerciële zet was. Wellicht was het makkelijker geweest als ze het ontkend had maar misschien had ze een afspraak met de vader van haar kind? Als ze er niet aan toe zijn om open kaart te spelen, dan moeten we dat respecteren”, aldus Jacky.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today