21 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022
21 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022

Jacky Lafon worstelde met angstaanvallen na overlijden zus: “zelfs mijn haar viel uit”

Foto: DPG Media

Jacky Lafon praat in Story openhartig over het overlijden van haar zus Liliane. De Familie-actrice was moest haar zus afgeven na een coronabesmetting en belandde zelf in een depressie na haar overlijden.

“Nooit is Liliane ernstig ziek geweest. Altijd goedgezind, een echte levensgenieter en ineens heeft dat vreselijke virus haar te pakken”, blikt Jacky Lafon terug op die verschrikkelijke periode in Story.

“Zes weken heeft ze op intensieve zorgen gelegen. Ik hoopte zo dat ze het zou overleven, elke dag heb ik een kaars gebrand en heel veel gebeden.” Maar het mocht niet baten…

Jacky Lafon had het er ook enorm moeilijk mee dat ze haar zus niet mocht bezoeken, omwille van de veiligheidsmaatregelen. “Dat vind ik uiteindelijk het allerergste, dat ik niet op een menswaardige manier afscheid heb mogen nemen van mijn zus”, aldus een emotionele Jacky Lafon in Story.

“Ik ben daar heel droevig over geweest”, geeft Jacky Lafon eerlijk toe. “Ik sliep ’s nachts amper, had veel last van angstaanvallen en mijn haar begon zelfs uit te vallen. Ik trok mij volledig terug.”

Jacky Lafon voelde dat ze aan het afglijden was naar een depressie: “Ik had echt nergens zin in. Tot ik na een maand besefte dat het zo niet verder kon. Het idee dat ik misschien antidepressiva zou moeten slikken, deed me vechten…” onthult Jacky Lafon in Story over hoe ze uiteindelijk recht krabbelde.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today