1 °C Antwerpen, BE
maandag 25 januari 2021
1 °C Antwerpen, BE
maandag 25 januari 2021

James Cooke: “voor familie moet alles wijken”

Dorian Liveyns en James Cooke
Foto: Showbizzsite.be

James Cooke is een familiemens. Ondanks zijn drukke agenda komt familie altijd op de eerste plaats. Vooral zijn petekind Louisa vindt altijd een luisterend oor bij haar ‘peetie’.

Louisa is de veertienjarige dochter van James’ oudste zus Fleur. Toen ze afgelopen zomer slecht in haar vel zat, kwam ze enkele dagen bij peetie James logeren.

“Ze zat slecht in haar vel en voelde zich niet zo mooi… Ik heb spontaan mijn agenda geblokkeerd. Voor familie moet alles wijken”, vertelt James Cooke in Story.

Louisa trok holderdebolder met de trein van Gent naar Antwerpen om bij haar ‘peetie’ te blijven slapen. “’s Morgens stond daar als verrassing een hair en make-up-artist: om mijn haar te doen en te zien welke make-up bij me past. Wat een verrassing! Ik voelde mij op slag tien keer beter”, getuigt Louisa.

“Op die leeftijd kan je zo vaak horen dat je er goed uitziet, dat helpt niet”, beseft James Cooke. Enkel actie kon hier helpen en dus besloot James voor een make-over te gaan.

“Het is sowieso altijd leuk om bij peetie en Dorian te logeren. In zo’n grote stad! Het is altijd één groot feest”, voegt Louisa eraan toe in het dubbelinterview in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today