20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Jamie-Lee Six is een verrader: “Het was heel leerrijk”

Jamie-Lee Six is een verrader: “Het was heel leerrijk”

Foto: VTM

Als verrader doet ze het ontzettend goed in ‘De Verraders’ op VTM. Ze lijkt iedereen om haar vinger te winden en iedereen lijkt haar te vertrouwen. Maar niets is wat het lijkt en ondanks dat ze actrice Jamie-Lee Six er haar plezier in vindt om haar rol als verrader te spelen, houdt ze zelf niet van leugens en manipulatie.

“Ik haat het. En het tast mijn vertrouwen heel erg aan. Dat maakt het allemaal heel moeilijk voor mensen die het wel goed met me voor hebben. Ik heb liever dat ze me kwetsen met de waarheid, dan met een leugen”, klinkt het in Story.

Dat ze een verrader mocht spelen, zal altijd een leuke herinnering blijven voor Six. “Het was gewoon erg leuk om een rol te spelen die je niet gewend bent. Ik haat leugenaars en bedriegers, maar om in een spel eens te mogen of moeten liegen en bedriegen om er zo ver mogelijk te geraken, is op een rare manier heel leerrijk. Je merkt van heel dichtbij dat het mensen kan kwetsen en dat het gevaarlijk is om niet je eigens leugens te gaan beginnen geloven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today