18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Metejoor is dol op zijn fans: “Dat vind ik heel erg fijn”

Metejoor is dol op zijn fans: “Dat vind ik heel erg fijn”

DPG Media

Als bekende artiest in Vlaanderen kan je nog amper buiten komen zonder herkend te worden. Je wordt vaak aangesproken en er wordt veelvuldig om een selfie gevraagd. Ook Metejoor ondervond dit de afgelopen jaren, maar is blij dat zijn fans in Vlaanderen zoveel respect tonen.

“Je hebt altijd mensen die je zonder te vragen bij je kraag vastnemen om een selfie te maken, maar dat is gelukkig een minderheid. Ik vind het ook fijn dat de meeste fans wanneer ik op restaurant zit met mijn vriendin of familie bijvoorbeeld pas een selfie of handtekening vragen op het moment dat ik de rekening heb gevraagd”, klinkt het in Primo.

Wanneer je bekend bent is het bijna een noodzaak om ook op sociale media actief te zijn. En laat dat net iets zijn waar Joris een grondige hekel aan heeft. “Toen ik lesgeven combineerde met zingen in bijberoep klaagde ik weleens dat ik het ‘druk’ had. Maar nu ik van zingen mijn hoofdjob heb gemaakt, besef ik pas hoe slopend het leven van een artiest soms is. Na een drukke werkdag heb ik niet meer de fut om ook nog eens een uur of langer met mijn socialemediakanalen bezig te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today