2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Jan Van Rompaey: “Ik heb er toch som wat vragen bij”

Hij sloeg het aanbod af

Taboe
© VRT/Eén

‘Taboe’, een ontzettend mooi programma waar comedian Philippe Geubels meer inzicht probeert te krijgen in de gedachtegang van mensen waarrond een taboe heerst. Denk maar aan mensen met autisme, transpersonen en zelfs senioren. Jan Van Rompaey was gevraagd om deel te nemen aan de aflevering rond senioren, maar hij vond een BV daar niet op zijn plaats.

“Ik waardeer het heel erg wat Philippe doet en ik vind het heel mooi, dat vermengen van al die gevoelens: humor, medelijden, verwondering. Al heb ik soms wel wat vragen bij sommige grappen. Ik vind hem soms onnodig grof. Maar goed, hij zal wel weten waarom hij dat doet”, zegt hij in Dag Allemaal/

Jan heeft met veel belangstelling naar de aflevering rond senioren gekeken en is tevreden wat hij gezien heeft. “Het moet nochtans niet makkelijk zijn om je als jongere man in het leven van een bejaarde in te leven. Maar wat hij heel goed kan – en waar ik veel minder talent voor had destijds – is stiltes laten vallen. Ik voelde me altijd opgejaagd en dat probleem heeft Philippe helemaal niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today