13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Jacques Vermeire buiten strijd na stom ongeval

Dikke pech voor de komiek.

Jacques Vermeire
Foto: Medialaan/VTM

Dikke pech voor Jacques  Vermeire. De komiek deelde op zijn sociale media goed en slecht nieuws.
“Het slechte nieuws is: Ik heb mijn schouder gebroken en kan bijgevolg niet optreden”, schrijft Jacques op Instagram. De komiek struikelde enkele weken geleden en kwam ongelukkig ten val. De gevolgen zijn best groot: Jacques brak zijn schouder en zag de start van zijn nieuwe tournee in het water vallen.

“Alle voorstellingen van ’70+’ tot eind mei 2022 worden daarom geannuleerd. Die nieuwe zaalshow, oorspronkelijk voorzien voor het voorjaar van 2021, was al met een vol jaar verplaatst. Het gebrek aan beschikbare data in de theaters, omwille van de corona-impact in de sector, maakt vandaag iedere concrete herplanning van ’70+’ helaas onmogelijk”, schrijft Jacques op Instagram.

“Het goede nieuws is: mijn vriend collega Urbanus wil graag sneller dan voorzien met ‘Bis Bis Bis’ aan zijn nieuwe tournee beginnen en krijgt tot einde mei alvast een dozijn van de vrijgekomen data om dat ook effectief te doen”, gaat Jacques verder. Tickethouders zijn ondertussen gecontacteerd en kunnen hun geld terugkrijgen als zij Urbanus niet zouden zien zitten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today