10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Dertigers-cast haalt prank uit met Kim Van Oncen

Dit had Kim Van Oncen niet zien aankomen.

Foto: VRT

Donderdagavond kon je op Eén naar de allerlaatste aflevering van ‘Dertigers’ kijken. Actrice Kim Van Oncen blikt met een goed gevoel terug op de opnames in Mallorca. Zij en Yannick De Coster mochten voor opnames naar Mallorca terwijl de rest gewoon thuis bleef.

“Het klopt dat niet iedereen van de cast te zien was in de afleveringen in Mallorca. Alleen Yannick De Coster en ik waren samen met de crew in Mallorca”, geeft Kim Van Oncen op Instagram toe.

“De weken ervoor hebben we het de rest uiteraard onder hun neus gesmeerd dat wij naar Mallorca gingen en zij niet”, glundert Kim Van Oncen. Maar op Mallorca gebeurde er is wat Kim helemaal niet had zien aankomen.

“De rest heeft dus achter onze rug om een huisje gehuurd in de buurt van ons hotel (1 iemand van de crew zat mee in het complot). Op een avond gingen we na de opnames naar een restaurant eten en kwam de rest van de cast van achter een hoek tevoorschijn op straat. Zo een leuk en mooi moment die ik nooit zal vergeten. Het was meteen gedaan met lachen, want wij moesten werken en zij niet. Maar het was hen volledig gegund en super blij dat IEDEREEN er was”, besluit Kim Van Oncen op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today