18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Jeroen Van Dyck: “Ik heb gedacht aan stoppen”

Corona maakte het allemaal erg moeilijk

Foto: VTM

Toen acteur Jeroen Van Dyck en actrice Nathalie Meskens nog een koppel vormden, openden ze samen een restaurant in hartje Antwerpen: Yam Thai. Toen het koppel uit elkaar ging, werd Jeroen alleen zaakvoerder en slorpte het restaurant veel van zijn tijd op. Maar ondanks dat het zo druk is, doet hij het nog steeds erg graag.

“De afgelopen twee jaren waren echt moeilijk, omdat je je restaurant niet meer op een normale manier kan runnen. Al die extra dingen die erbij kwamen kijken, zoals de coronapas en ventilatierichtlijnen, gaven behoorlijk wat stress. Er zijn momenten geweest dat ik aan stoppen heb gedacht. Vooral in die onzekere periode waarin je afhangt van wat anderen beslissen. Maar de toekomst ziet er weer rooskleurig uit. We doen het steeds beter en beter”, klinkt het in Story.

Een nieuwe relatie heeft Jeroen ondertussen nog niet, en dus kan hij zich momenteel volledig focussen op zijn job. “In een relatie moet je ook trouw blijven aan jezelf en ik cijfer mezelf nogal snel een beetje weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today