14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Jani Kazaltzis over zijn exen: “Ik geloof niet in loslaten, ik vind dat zever”

Hij is nog steeds bevriend met zijn exen

Jani Kazaltzis
© VIER

Jani Kazaltzis heeft er in zijn leven al enkele langdurige relaties opzitten. En hoewel een band tussen personen in de praktijk veelal eindigt van zodra de relatie stopt, gelooft hij daar niet in. “Mijn exen brachten me op persoonlijk en professioneel gebied naar een hoger niveau”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Zijn eerste grote liefde was Dimitri Vantomme. Voor hem verhuisde hij destijds van Limburg naar Antwerpen. “Ik heb geen spijt van die beslissing, het bleek essentieel te zijn voor het verloop van mijn verdere carrière. Dimitri zat in een popgroep en runde de Bonaparte, een bekende karaokebar. Zo kwam ik in contact met mensen uit het artiestenmilieu en ging de bal aan het rollen.”

Na Dimitri vond hij de liefde in de armen van Kristof. “Met mijn laatste ex, Kristof, ben ik 13 jaar samen geweest. Hij is nog steeds mijn beste vriend. Door hem werd ik zelfzekerder en had ik het gevoel dat ik iemand was, dat ik iets betekende. Dat is voor mij van onschatbare waarde geweest.”

“We brachten elkaar naar een hoger niveau en dat heeft zowel hem als mij als mens gevormd. We slapen dan niet meer samen, maar voor mij blijft hij op het niveau van dichte familie. Die vriendschap is niet evident na 13 jaar samen te zijn geweest, maar ik geloof niet in loslaten. Dat is de grootste zever die er bestaat. Het heeft me veel geld gekost bij psychologen om tot die conclusie te komen”, weet Jani mee te delen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today