5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Jean-Marie Pfaff : “Ik heb vaak te maken gekregen met jaloezie”

Carmen en Jean-Marie Pfaff
Foto: PhotoNews

Jean-Marie Pfaff wordt niet voor niets ‘El Sympatico’ genoemd. De man heeft een groot hart en draagt iedereen die hem zelf ooit heeft geholpen ook een warm hart toe. Mensen die hem ooit hebben geholpen vergeet hij nooit. Hij onthoudt ze allemaal, met naam en voornaam

“Iemand die iets voor mij gedaan heeft, zal ik altijd meer proberen terug te geven. En dat zal ik doen tot ik sterf”, zegt hij in Humo.

Fans van Jean-Marie kunnen nog eventjes terecht in zijn museum in Beveren. Jean-Marie zelf is daar ook te vinden tussen 10u en 16u. Hij maakt er naar hartenlust een praatje met iedereen en gaat met veel plezier op de foto.

“Ik voel het respect en de bewondering van de mensen. Ik heb vaak te maken gekregen met jaloezie. Dingen die ik deed, werden vaak verkeerd voorgesteld. Op een keer moest ik bij de voorzitter van Beveren komen, omdat sommige spelers hadden geklaagd dat ik te veel in de gazet stond. Het ging altijd over mij, vonden ze. Maar ik zocht dat niet op. Ik kwam in de belangstelling door mijn prestaties.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today