21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Klaasje Meijer: “Dat is het gevaar van bekend zijn”

Klaasje Meijer
Foto: PhotoNews

Klaasje Meijer weet heel goed wat ze wil bereiken in het leven. Ze heeft heldere doelen gesteld voor zichzelf, zowel op professioneel vlak als op vlak van haar relatie.

Maar haar doelen verklapt ze liever niet. Ze wil voorkomen dat mensen verwachtingen gaan hebben of dat er teveel zal gevraagd worden of het al gelukt is.

“Dat is het gevaar van bekend zijn. Alsof alles een wedstrijdje is, waarbij je jezelf moet verdedigen als iets niet meteen lukt. Dat wil ik niet. Als ik m’n dromen uitspreek, zijn ze niet meer van mezelf, dus als je het niet erg vindt, antwoord ik er liever niet op”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Toen Klaasje nog zangeres was bij K3 kreeg ze niet meteen dat soort vragen. Voor haar is het nu nog even wennen hoe ze daarmee moet omgaan.

“Ik ben van nature heel openhartig, ook tegenover mensen die ik niet ken, maar ik moet daar wat zuinig op zijn. De veiligheid van bij K3 is nu weg, maar dat is ook net fijn. Door te stoppen met K3 is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen, want ik neem nu alle beslissingen zelf. Ik kies welke interviews ik doe en welke niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today