6 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
6 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

James Cooke stelt eisen bij het maken van een selfie

Foto: Peter De Smedt

James Cooke is erg geliefd in Vlaanderen. Overal waar hij komt wordt hij herkend en willen mensen met hem op de foto. Dat vindt de presentator ook prima. Hij heeft ermee leren omgaan.

“In het begin vond ik bekend zijn de max. Ik was al naar mensen aan het zwaaien voor ze daar zelf de kans toe kregen. Die bekendheid voelde als een bevestiging, het gaf mij zelfvertrouwen. Dat duurde een jaartje en toen kreeg ik meer de neiging om me hier in huis op te sluiten. Maar Dorian en ik vonden intussen een goede balans. Trouwens, dit is Hollywood niet. Twintig kilometer verder kennen ze mij al niet meer”, vertelt James in Citta.

Wanneer mensen om een selfie vragen zal James nooit nee zeggen. Maar hij heeft wel enkele voorwaarden wanneer een selfie wordt gemaakt.

“Ik neem wel de selfie zelf: dat gaat sneller en zo zie ik of ik er wat deftig op sta. Ik snap collega’s niet die selfies weigeren. Het hoort bij de job waarvoor je gekozen hebt. Dan hadden ze maar slager moeten worden. Hoewel, een slager moet ook vriendelijk met iedereen omgaan, of hij verkoopt geen worst.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today