15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Zo veroverde Dorian Liveyns het hart van James Cooke

Foto: Play4

James Cooke en Dorian Liveyns leerden elkaar kennen tijdens de repetities van ‘Wickie De Vicking, de musical’. Dorian was meteen geïnteresseerd, maar James iets minder. James zag een vaste relatie nog niet meteen zitten en wilde vooral van het leven genieten. De twee kozen voor een open relatie, maar dat leek achteraf een slecht idee.

“Ik stelde hem voor om opnieuw te beginnen, maar dan zoals het hoorde. Daten en elkaar beter leren kennen. Ik nodigde hem bij mij thuis uit. Op één voorwaarde: dat hij zou koken, want als ik dat doe, zouden we ’s anderendaags ziek zijn”, lacht James in Het Nieuwsblad.

Dorian stemde in en kookte voor James. “Ik maakte coquilles met ricotta en zongedroogde tomaten als voorgerecht, kabeljauw met prei als hoofdgerecht en mascarpone met aardbeien als dessert.” Maar ook Dorian stelde een voorwaarde voor James. Hij wilde een versierd huis vol met slingers en ballonnen. Maar dat liep niet zoals de mannen hadden gehoopt.

“De grap was dat hij een pomp was vergeten. Dus toen ik aankwam, was hij helemaal uitgeteld.” En dat bevestigt James graag. “Het was een zak van honderd ballonnen. En dat zit in mijn kop: ik moet ze alle honderd opblazen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today