18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Peter Bulckaen laat van zich horen met niet mis te verstane boodschap

Peter Bulckaen
Foto: DPG Media

Kerst is weer volop in het land en daar hoort traditiegetrouw ook een ‘Winterrevue’ bij van Stany Crets en zijn team. Vlak voor de première kreeg de hele cast jammer genoeg te horen dat hun première ook meteen hun laatste voorstelling zou worden. Het overlegcomité besloot op vrijdagmiddag dat alle voorstellingen van meer dan 200 personen moesten worden afgelast. Een serieuze domper op de feestvreugde.

Maar Stany wou de pret niet bederven en liet de première gewoon doorgaan. Een première vol bekende gezichten die de cultuur een hart onder de riem kwamen steken. Onder die aanwezigen ook Peter Bulckaen. Hij postte een niet mis te verstane boodschap op Instagram.

“Gisteren première in Elckerlyc Antwerpen… prachtige voorstelling, ontroerend mooi, jammer genoeg meteen ook laatste voorstelling…
Niet te begrijpen! Zóveel werk, zóveel investeringen, energie en enthousiasme! Een zaal die enorm investeerde om hun publiek veilig te kunnen ontvangen! Ze worden over dezelfde kam geschoren als de parochiezaal, zonder noemenswaardige verluchting, waar ze met 200 op mekaar gepakt mogen zitten! Niet te begrijpen! En dan zag ik ook nog beelden van voetbalwedstrijden… volle tribunes en mensen die op mekaar springen, in elkaars gezicht staan te schreeuwen… En dat zal wel mogen blijven doorgaan… Niet te begrijpen! Echt wel niet te begrijpen… ik ben hier zéér ongelukkig over…. Waar is de logica en het gezond verstand van onze beleidsmakers?”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today