14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Jens Dendoncker doet gsm-verslaafde Mathias Coppens op drastische wijze afkicken

Mathias Coppens
© Medialaan/VTM

“Papa is de beste ter wereld”, klinkt het bij Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens. “Maar hij is continu bezig met zijn GSM. Eén keer heeft hij zelfs vier uur aan een stuk gebeld”.

En als de smartphone even wordt weggelegd, zit hij voor een ander scherm. Terwijl de kinderen zelf beperkte schermtijd krijgen… “Jullie papa is verslaafd. En wij gaan hem helpen afkicken”, klinkt het vastberaden bij Jens Dendoncker. Mathias wordt voor een routinecontrole naar het AZ Monica in Antwerpen gestuurd, waar het gebruik van smartphones ten strengste verboden is. Iets waarvan Mathias zich bitter weinig aantrekt, met alle gevolgen vandien.

Marisa en Evert vormen een topkoppel en zijn na 2,5 jaar nog steeds dolverliefd. Ondanks al enkele niet zo subtiele hints van Marisa, ging Evert nog steeds niet op zijn knie zitten. If you like it, you should put a ring on it. Maar Evert spreekt blijkbaar geen Beyoncé’s.  “Ik heb een heel duidelijke boodschap voor hem: ik wil heel graag trouwen. Ik wacht al erg lang op die vraag en hij stelt die maar niet. Daarom wil ik het hem op deze manier duidelijk maken.” Jens bedenkt een plan: ze gaan Evert ‘een beetje’ jaloers maken. Ook Marisa laat zich verrassen want zij weet niet hoe Jens dat juist gaat doen. Eén ding kunnen we al verklappen: het draait niet uit zoals ze verwachtte…

Een vox pop mag er duidelijk over zijn: dubbelparkeren is asociaal. Shairra’s vriend Benny is glazenwasser en dubbelparkeert tijdens zijn werk nochtans alsof het een lieve lust is. Tijd om hem op een drastische manier duidelijk te maken dat dit zware gevolgen kan hebben.

“Stijn, “Stino” voor de vrienden, is een player. Elke avond uit mag je iemand in zijn bed verwachten, of hij zal het toch proberen”. Zijn maten Tobias en Jorit vinden het eigenlijk niet OK dat “de Stino” soms harten breekt en proberen hem op het iets traditionelere pad te krijgen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today