17 °C Antwerpen, BE
maandag 3 augustus 2020
17 °C Antwerpen, BE
maandag 3 augustus 2020

Jérémie Vrielynck doet aanval op de hitlijsten met ‘Julie’

Jérémie-Vrielynck---Julie
© RV

Met zijn vorige single ‘Mezelf zijn’ legde de achttienjarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk zijn ziel bloot en rekende hij af met het verleden. Pestgedrag en jaloezie lieten een enorme indruk na op hem, maar hij wist zich te herpakken en schreef de negatieve ervaringen van zich af in het aangrijpende nummer ‘Mezelf zijn’.

De blik van Jérémie staat nu alleen nog maar op de toekomst gericht en met zijn nieuwe single ‘Julie’ heeft hij daar alvast een heerlijke, positieve soundtrack bij.

Jérémie en zijn vaste producer Bart Claus kropen opnieuw in de pen voor een eigen, nieuwe Nederlandstalige productie. Het resultaat is een swingende, uptempo popsong met een zéér hoge hitfactor. De hitlijsten zijn gewaarschuwd!

Videoclip

“Ik ben heel tevreden met ‘Julie'”, zegt Jérémie Vrielynck. “Ik had ‘Mezelf zijn’ nodig om wat zaken af te kunnen sluiten, maar nu kijk ik positief uit naar al wat de toekomst mij brengt. Dat moest ook in mijn nieuwe single vervat zitten en ik denk dat we daar wel in geslaagd zijn. Met ‘Mezelf zijn’ heb ik enkele weken in de hitlijsten mogen staan, maar ik hoop natuurlijk dat ‘Julie’ het nog beter gaat doen. Mensen rondom mij die het nummer al hoorden, zeggen allemaal dat het een groot hitpotentieel heeft, dus ik ben erg benieuwd of het grote publiek daar ook zo over denkt”, besluit Jérémie. 

‘Julie’, de nieuwe single van Jérémie Vrielynck, is beschikbaar als streaming en download!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today