14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Take II geeft oude hit van Luc Steeno tweede leven!

Take II - Holiday
© Showfact

Eén van de kenmerken van een goed nummer is dat het zelfs na jaren z’n glans niet verliest.  ‘Holiday’, destijds de onsterfelijkheid in gezongen door Luc Steeno is één van die songs. Nathalie en Erik van Take II staken het nummer uit 1990 in een fris kleedje en brengen het op 19 april uit als nieuwe single.

Vakantie, zomerse temperaturen, cocktails op strand… het is iets waar we op dit moment alleen maar van kunnen dromen.  Maar als het aan Nathalie en Erik van Take II ligt, dan komt daar heel binnenkort verandering in; en wel door hun nieuwe single ‘Holiday’.  

Luc Steeno scoorde in 1990 – tijdens de hoogdagen van Tien Om Te Zien – een dikke hit met het nummer. “De zomer spat gewoon van deze song af,”steekt Erik van wal.  “Toen we op zoek waren naar een nummer dat onze volgende single zou worden, kwamen we bij ‘Holiday’ terecht.  Nathalie en ik hadden maar één blik nodig om te beseffen: ‘ja, dat wordt ‘m’,” vervolgt hij.

In de studio werd ‘Holiday’ voorzien van een fris arrangement waardoor het heel eigentijds klinkt en zéér dansbaar wordt.  “Het nummer is een muzikale ode aan de zomer, de vakantie en het mooie weer,”zegt Nathalie.  “Wie dat instant zomergevoel wil oproepen, moet beslist onze nieuwe single aanschaffen.”

Take II liet hun 2019-versie van ‘Holiday’ ook horen aan Luc Steeno.  “Ik was zeer verrast dat een hit van 30 jaar geleden anno 2019 nog zo fris en catchy kon klinken,”reageert Luc. “Nathalie en Erik hebben prima werk geleverd. Ik ben super enthousiast dat het nummer dankzij hen een tweede leven krijgt.”

‘Holiday’ van Take II wordt als digitale download op iTunes gereleased op 19 april 2019.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today