21 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 augustus 2020
21 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 augustus 2020

Jérémie Vrielynck wil scoren met zelfgeschreven single ‘Jij’

jeremie vrielynck
© RV

Afgelopen week werd Jérémie Vrielynck 18 lentes jong.  Ondanks die jonge leeftijd kan hij al terugblikken op een behoorlijk palmares.  Zo was hij in het verleden te zien in De Buurtpolitie, scoorde hij de hoofdrol in de Ketnet Musical Kadanza en schitterde hij in de musical Muerto.  Ondertussen heeft Jérémie niet stilgezeten.  Hij kroop in z’n pen en schreef de single ‘Jij’, die sinds vrijdag te koop is.  

Zingen en acteren loopt als een rode draad door het leven van Jérémie Vrielynck.  Wie de jongeman een beetje volgt, weet dat hij graag met muziek bezig is en dus hoeft het niet te verbazen dat hij nu op de proppen komt met ‘Jij’, een zelfgeschreven nummer.

“Jij gaat over de weg zoeken in het leven. Ik ben pas achttien geworden. Dat is het niet altijd even gemakkelijk om alles te laten gebeuren. Als ik nummers schrijf, probeer ik vooral te zoeken wat er diep vanbinnen in mij afspeelt. Ik wil dat er graag uithalen. Zo heb ik een persoonlijke band met het nummer en is het ook echt een verhaal naar de buitenwereld toe van mij,” zegt Jérémie in een interview met De Krant Van West-Vlaanderen.

Hoewel hij het in het verleden vaak Engelstalige nummers coverde en schreef, kiest Jérémie er toch voor om gewoon in zijn moedertaal te zingen.  “Een keuze van mezelf omdat ik denk dat het publiek liever Nederlandstalige nummers hoort.  Bovendien vind ik het ook leuk om in het Nederlands te zingen. Een Nederlandstalig repertoire is vooral ook heel toegankelijk voor het publiek,” weet Jérémie.

‘Jij’, de eerste Nederlandstalige single van Jérémie – een nummer die hij uitbracht in eigen beheer – is nu verkrijgbaar via iTunes.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today