5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Jo Hens: “Elke man wil toch weten hoe het voelt voor een vrouw”

Foto: VTM

Heel wat vrouwen dromen er eens van om een man te zijn en omgekeerd. In ‘Mannen met hakken’ krijgen enkele mannelijke acteurs de kans om in de huid van een vrouw te kruipen, als dragqueen.

“Mocht ik een vrouw zijn, ik zou zeker eens de liefde willen bedrijven met een man, om te ervaren hoe dat is. Je wil toch wel eens weten wat een vrouw dan voelt”, zegt Jo enthousiast in Primo.

Bart van Avermaet heeft er dan weer zijn twijfels bij over het feit of hij wel 24 uur een vrouw zou willen zijn.

“Ik weet niet of ik dat wil. Ik heb trouwens al vrouwelijke eigenschappen, vind ik. Zoals de meeste mannen veronderstel ik. Ik vind het bijvoorbeeld geen straf om een jurk te dragen of op hakken te lopen. Ik geniet daar zelfs van, zonder dat het fout aanvoelt.”

Voor Jo ligt het dan weer iets moeilijker om te zeggen wat typisch mannelijk of vrouwelijk is. “Het cliché wil dat mannen niet mogen huilen en de wasmachine niet kunnen bedienen zonder gebruiksaanwijzing. Maar klopt dat wel? Ik ken trouwens mannen die heel emotioneel zijn en vrouwen die zonder enige vorm van emotie koelbloedig zakelijke beslissingen kunnen nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today