3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Jo Vally beleeft akelig moment: “hij kreeg een hartaanval”

Foto: Fonny Gijsels

Acteur Marijn Devalck maakte heel wat reacties los bij bekend Vlaanderen toen hij over zijn protestactie sprak tegen antivaxers. Zo is de zanger en acteur van plan om een mondmasker te dragen op het podium wanneer hij met niet gevaccineerde collega’s op het podium moet staan.

Bekend Vlaanderen heeft er zijn twijfels over, maar ze begrijpen de keuze van Marijn wel. Dat geldt ook voor zanger Jo Vally. “Je hoort al een verschil wanneer mensen praten, laat staan wanneer je gaat zingen met een mondmasker. Maar ik heb begrip voor Marijns keuze. Het is noodzakelijk dat wij allemaal gevaccineerd zijn”, verklaart Jo zijn mening in Dag Allemaal.

Jo vindt het heel erg belangrijk dat al zijn muzikanten gevaccineerd zijn. En dat is vooral te wijten aan een akelig voorval dat zich heeft voorgedaan. “Vorige maand werd een muzikant van mij onwel. Hij voelde verschrikkelijke druk op zijn borstkas. Gelukkig was er een verpleegster in de buurt.” De verpleegster merkte een onregelmatige hartslag op en heeft meteen de hulpdiensten verwittigd.

Toen die ambulance terugkwam bij het ziekenhuis in Aalst mochten ze het hospitaal niet binnen. Het hele ziekenhuis lag vol met antivaxers die door de Brusselse ziekenhuizen waren doorgestuurd. Dat de muzikant uiteindelijk naar het ziekenhuis van Gent moest worden gebracht, kan voor Jo niet door de beugel.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today