3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Jo Vally neemt je mee naar een swingende zomer!

Jo Vally
© CNR/Vlaamse Sterren

Jo Vally is er klaar voor: met ‘Neem Me Mee’, z’n nieuwe zomersingle, is hij helemaal klaar voor de zomer! Jo kijkt trouwens ook uit naar dit najaar, want dan bouwt hij met zijn fans een feestje in het Casino Kursaal van Oostende. 

Jo Vally kijkt ondertussen reikhalzend uit naar z’n 40 Jaar Jo Vally-jubileum dat hij op 6 oktober zal vieren in Kursaal Oostende. Voor die gelegenheid zal Jo Vally, bijgestaan door een groot pop-symfonisch orkest, een aanzienlijk aantal grote hits vanonder het stof halen en zullen ze op unieke wijze éénmalig worden vertolkt in grote bezetting.

Uiteraard zal ook Jo’s nieuwste zomersingle ‘Neem Me Mee’ niet ontbreken op de setlist van dat jubileumconcert. Kersvers en nog maar twee weken geleden uit de studio’s van Ronald Vanhuffel ontsproten, het zoveelste geesteskindje dat Jo Vally aan z’n palmares mag toevoegen en waarop hij uitermate trots is.

‘Neem Me Mee’ is misschien een ietwat verrassende song, anders dan iedere andere song die we van Jo al te horen kregen maar je kan alleszins niet ontkennen dat hij meegaat met de tijd en de evolutie die het Vlaamse lied tegenwoordig doormaakt.

‘Neem Me Mee’ verschijnt vandaag als digitale download en via streaming en zal uiteraard later dit jaar ook worden toegevoegd aan de tracklist van het jubileumalbum ’40 Jaar Jo Vally’.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today