4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Johan Veugelers, Sasha & Davy en Lindsay trekken naar de ‘Schlagerhei’

Schlagerhei
© RV

Op de Dophei van Pijpelheide organiseren de AKABE Albatros en Gidsen Pijpelheide op vrijdag 3 mei de eerste editie van de ‘Schlagerhei’. De organisatie heeft voor deze eerste editie meteen een sterke affiche samengesteld. Rene Redley, zanger/accordeonist Johan Veugelers, Sasha & Davy, Filip D’Haeze en Lindsay zullen er het beste van zichtzelf geven.

Op de Dophei, hun toekomstig festivalterrein, hebben AKABE Albatros en Gidsen Pijpelheide, in aanwezigheid van enkele leden, de verzamelde pers en de Aarschotse zanger-accordeonist Johan Veugelers, officieel de affiche voorgesteld van de ‘Schlagerhei 2019’, dat plaatsvindt op vrijdag 3 mei. “In het najaar zijn er de schlagerfestivals in o.a. Haacht en Baal – Tremelo, in het voorjaar openen wij in de regio Zuiderkempen – Hageland het nieuwe festivalseizoen met de ‘Schlagerhei’. De tent en infrastructuur worden optimaal gebruikt, met op vrijdag ons schlagerfeest en zondag de jaarlijkse moto- en fietstocht, die beiden in het teken staan van onze ‘Steun voor steen’-actie”, zegt Koen Rymenants.

Praktisch

De ‘Schlagerhei’ vindt in de overdekte tent plaats, op vrijdag 3 mei, op de Dophei van Pijpelheide(Heist-op-den-Berg). Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor de optredens van Rene Redley, Johan Veugelers, Sasha & Davy, Filip D’Haeze en Lindsay. DJ-presentator Kurt Frederickx zorgt voor de omkadering.

In voorverkoop kosten zitplaatsen €15, ambiance staanplaatsen €10 en VIP-tickets €40. De organisatie voorziet aangepaste plaatsen voor rolstoelgebruikers met hun begeleider en voor mensen met een beperking. Bedrijven die interesse hebben voor sponsoring, kunnen contact opnemen met de organisatie. Zaterdag 1 december start de ticketverkoop online via www.schlagerhei.be en via enkele lokale voorverkooppunten. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today