6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Jolien was van één ding overtuigd: “Alina is de mol niet”

De Mol
@VIER

Jolien ging aan de haal met de overwinning in De Mol door vijf minuten voor de finale alles op Aline te zetten. Nog steeds was ze immers niet overtuigd dat haar beste vriendin de mol kon zijn. In aflevering één had Jolien immers al snel één naam geschrapt van haar lijstje verdachten en dat was nota bene… Alina.

“In de eerste aflevering heb ik in mijn boekje geschreven dat ik totaal nog geen idee had van mijn mol, maar dat ik wel al 1 iemand kon afschrijven: Alina.” Uiteindelijk zou Alina toch weer op de radar komen toen ze samen met Bruno koos voor Dorien en Jolien om te armworstelen tegen de reus. In eerste instantie zag Jolien daarin nog een mollenstreek van Bruno, maar toen die afviel kwam Alina toch weer op haar radar. “Vanaf dat moment heb ik redelijk wat antwoorden op haar ingezet,” aldus Jolien die dus tot vijf minuten voor de finalestemming bleef twijfelen over haar mol. Jolien had dat ook helemaal niet verwacht dat ze zou winnen.

“Elke eliminatie zag ik als de mijne. Maar als je elke week iemand anders ziet vertrekken, besef je wel op een bepaald moment dat je in de juiste richting kijkt,” aldus Jolien.

Jolien is dan ook ontzettend trots op hoe Alina zich als mol tussen de kandidaten begaf. “Tot de laatste dagen voor de finale kon ik echt moeilijk aanvaarden dat zij echt de mol was. Ik had al elke eliminatie op haar ingezet, maar nooit voluit durven gaan voor haar. Al haar reacties, haar enthousiasme en teleurstelling… Het leek zo echt. Fantastisch gespeeld,” aldus Jolien.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today