10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Jools Jatta Janssens: “De stress viel weg na de eerste kus”

Jools Jatta Janssens: “De stress viel weg na de eerste kus”

Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kennen Jools Jatta Janssens ongetwijfeld. Ze speelt de rol van Jamila, de dochter van Samira. Samen met enkele andere personages brengt Jools wat meer kleur in de reeks en zorgt ze meteen ook voor een nieuw koppeltje in de serie, samen met acteur Maarten Cop die Jelle speelt.

“Ik vind het wel leuk om een koppel te spelen. En die kusscènes lukken ook steeds beter. Eerst was ik daar heel zenuwachtig voor. Maar ik word goed begeleid. Caroline Maes is onze intimiteitscoach. Ze staat soms mee op de set, omdat het onwennig kan zijn om zo’n scène te spelen. Maar het helpt ook dat Maarten Cop, mijn tegenspeler, een keichille gast is. De stress viel snel weg zodra we onze eerste kusscène speelden”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Jools heeft nog het voordeel dat ze geen vaste vriend heeft in het echte leven, en dat er dus niemand jaloers hoeft te zijn omwille van de kusscènes.

“Er is wel iemand, maar of dat een vriend is? Ik wil het nog niet benoemen. Ik zie wel. Ik heb wel al lieven gehad hoor, voor een paar maanden of zo. Dat kon dan zowel een witte als een gekleurde jongen zijn, dat maakt voor mij niet uit.”

Dat Jools nu zelf wat kleur in de reeks brengt, vindt ze erg leuk. “Ik vind het positief dat er in ‘Familie’ representatie is van verschillende culturen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today