15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Joyce De Troch waarschuwt haar dochters: “dan ga ik als moeder ingrijpen”

Joyce De Troch ziet hoe sociale media een enorme invloed hebben op jongeren. “Toen ik jong was, was een foto een foto. Stond je daar met een scheef bakkes op als het rolletje werd ontwikkeld, dan was dat zo”, blikt de 46-jarige Joyce De Troch terug op haar eigen jeugdjaren. Maar tijden veranderen…

“Social media zijn een deel van hun leven, maar het is aan de ouders om hun kroost erop te wijzen dat het leven niet perfect is, maar vol imperfecties zit. Alles voorzien van een laag glitter of glans, maakt het er niet mooier op. Integendeel!” verwijst Joyce De Troch naar de vele filters en bewerkte foto’s op sociale media.

“Zodra ik merk dat ze hun gezicht retoucheren, genre neus scherper maken of hun lippen voller, ga ik als moeder ingrijpen”, waarschuwt Joyce De Troch haar tienerdochters Alexia en Adriana.

“Niet iedereen zijn neus is even recht of haar poep even strak. Maar wat elke jongedame áltijd het mooist maakt? Haar karakter… “ deelt Joyce De Troch een belangrijke levensles in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today