2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Thuis-acteur: “dat is een prijs die ik liever niet wil betalen”

Geert Hunaerts
Foto: PhotoNews

Geert Hunaerts houdt van voldoende balans in het leven. “Natuurlijk slaat er wel eens iets tegen, maar dat zal er niet snel voor zorgen dat ik in een diepe depressie geraak. Net zoals ik ook nooit mega-euforisch ben als iets wel slaagt”, verduidelijkt de Thuis-acteur in Primo.

“Pluk de dag. Dat is een leuze die ik hoog in het vaandel draag. Ik probeer niet te streven naar pieken, ik verkies eerder een algemene staat van tevredenheid. En daar bevind ik me wel in. Ik vind het belangrijk om die verhoudingen in balans te houden. Ik hou niet van extremen, in geen enkele vorm”, klinkt het nuchter bij Geert Hunaerts in het weekblad.

“Artiesten zijn gevoelsmensen en zoeken inderdaad heel vaak extremen op. Veel artiesten tasten echt de grenzen af, en zetten op die manier vaak geweldige prestaties neer, maar ze moeten daar ook vaak een hoge prijs voor betalen. Verslavingen, gebroken relaties, een slechte gezondheid … Dat is een prijs die ik liever niet wil betalen”, spreekt Geert Hunaerts klare taal in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today