18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Jubileumshow hoogtepunt van 20 jaar K3!

K3
Foto: Studio 100

In 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door de Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep K3 heel wat teweeggebracht in Vlaanderen. Tijd voor een bijzonder feestje dus!

Reeds van bij het prille begin tot vandaag zijn Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis verantwoordelijk voor het indrukwekkende en rijke muzikale oeuvre van K3. Doorheen de voorbije 2 decennia schuwden ze ook niet de minder evidente thema’s zoals racisme (Alle Kleuren), holebi’s (Prinses & Superman), klimaatopwarming (De Aarde Beeft), enz. Daarmee vindt K3 vandaag en de voorbije 20 jaar aansluiting bij een heel grote groep van jonge én minder jonge fans. Ondertussen zijn er fans van het eerste uur die nu met hun kinderen samen dansen op dezelfde liedjes.

Jubileumshow

De klap op de vuurpijl wordt natuurlijk de grote, extra speciale verjaardagsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Deze show is de absolute apotheose van 20 jaar K3 en wordt een heel groot feest!

Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden vol verrassingen: zo zullen er meer dan 80 dansers te zien zijn, zullen er tal van medleys gezongen worden met zowel oude als nieuwe nummers, de bewegende tribune zal ook 1 keer rijden tijdens de show en de meisjes van K3 zullen voor het eerst te zien zijn in een nieuwe bijzondere outfit!

De jubileumshow van K3 is vanaf 6 april 2019 exclusief te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets & info: studio100.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today