12 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023
12 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023

Vader leert Matteo Simoni een lesje

Matteo Simoni
© Medialaan/VTM

In de tweede aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? neemt Matteo Simoni’s vader Vittorio zijn zoon te grazen.

“Hij is een schat van een gast, je kan je geen betere zoon wensen. Hij heeft maar één mankement, en dat is zijn GSM.” Matteo neemt zijn telefoon immers nooit op als z’n familie belt. Tijd om de grote middelen in te schakelen, want zijn ouders kunnen z’n voicemail niet meer horen.

Eva wil dat haar zoon Ilya vroeger naar bed gaat, want hij heeft steeds enorme wallen en geraakt ’s ochtends moeilijk uit zijn woorden omdat hij nog te moe is. De schuldige? Onder andere reeksen waar Ilya tot in de vroege uurtjes naar kijkt. Zo bijvoorbeeld de zombie-serie The Walking Dead. Maar Ilya beseft niet dat hij zelf goed op weg is om in een zombie te muteren. De jonge gast denkt dat hij naar de dokter moet in het AZ Monica, dat snel na zijn aankomst in een cordon belandt.

De beste voetbalcoach van het jaar? Roberto natuurlijk. Je weet wel, die van Deurne OB. Voetballertjes Sathu, Jef en Simon willen hun trainer zeggen dat hij echt de beste ter wereld is, want hij praat veel met hen, houdt rekening met omstandigheden thuis en organiseert allerlei activiteiten buiten het voetbalveld. Mee in het complot? Karl Vannieuwkerke en Jan Mulder, die in de studio het werk van Roberto onder de loep nemen.

Hoe Zal Ik Het Zeggen? maandag 26 november 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today