21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Julia en Marthe hebben een duidelijke boodschap voor Hanne 

Foto: VTM

Eind februari werden K3-zangeressen Julia, Marthe en Hanne eindelijk herenigd op het podium. Tot dan was Hanne zo’n vier en een halve maand afwezig geweest wegens zwangerschaps- en bevallingsverlof. 

Hanne zelf merkte bij haar terugkeer niet echt een verschil, ook al was ze nu mama geworden. “Ik ben nog altijd één en al chaos,” klinkt het lachend. Maar wat vinden Marthe en Julia? Zij wél een verschil op nu Hanne mama is geworden? Story zocht het uit. 

Volgens Marthe en Julia heeft het moederschap enkel een positieve impact:” Ik vind dat ze mentaal veel rustiger is geworden. Ze heeft haar leven meer op een rijtje”, aldus Marthe. “Hanne relativeert nog meer. Wat ik probeer te doen, lukt bij haar” vult Julia aan. 

Iets wat Hanne zelf ook beaamt: “Ik ben nog nooit zo rustig geweest in de aanloop van een nieuwe show als nu, terwijl het nu zowat de meest stressy tour ooit is. Misschien ben ik wel minder streng voor mezelf geworden. Ik leg mezelf minder druk op.” 

Haar collega’s hebben dan ook niets dan lof voor haar. Marthe verwoordt het zo: “Hanne kan ook niet meer doen dan wat ze kan. Ik vind het al heel chic dat ze er staat en hetzelfde doet als wij terwijl wij geen kind op de wereld hebben gezet.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today