9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Julie Vermeire: “Dat hebben ze me erg kwalijk genomen”

Foto: PhotoNews

De showbizz, het ziet er allemaal mooi uit en vol glitter en glamour, maar niks is minder waar. Echte vrienden maken in de showbizz zit er niet altijd in en niet iedereen heeft het altijd goed voor met zijn of haar collega’s.

Ook Julie Vermeire heeft na een aantal jaar geleerd dat ze niet naïef mag zijn en dat ze moet opletten met de zogenaamde vriendelijkheid van collega’s.

“Eén keer heb ik tijdens opnamen mijn nek uitgestoken, uit bezorgdheid voor mijn collega’s. We draaiden lange, zware dagen, maar toch was er buiten een paar suikerwafels niets voorzien om te eten. En dus vroeg ik op een bepaald moment of we dan toch eens een warme maaltijd of toch ten minste wat gezonde snacks konden krijgen”, vertelt Julie in Dag Allemaal.

Julie vroeg dat met de allerbeste bedoelingen, maar dat werd haar erg kwalijk genomen. Ze werd er zelfs voor afgestraft.

“Toen kwam het besef binnen dat niet iedereen het goed met mij voorheeft. Zelfs papa had zoiets maar zelden meegemaakt en heeft me aangeraden om te zwijgen als zoiets nog eens gebeurt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today