18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Tine Priem: “Ik waardeer zijn steun enorm”

Tine Priem
Foto: VRT

Net nadat corona ons land binnendrong, kreeg actrice Tine Priem een burn-out. Eentje die ze niet echt had zien aankomen, maar die toch een grote impact had op haar leven.

Door corona werden de opnames van ‘Thuis’ stilgelegd en kon Tine rust nemen zonder dat de opnames in het gedrang kwamen.

Ze kreeg op de set veel steun van haar tegenspeler Christophe Haddad. “Met hem heb ik het er vaak over gehad. Hij was dan ook meestal mijn tegenspeler. Als ik het even moeilijk had, adviseerde hij mij om rustig te ademen. Ik kon bij hem terecht. Ik waardeer zijn steun enorm”, zegt Tine in Tv Familie.

Maar ook de steun van vrienden en familie wist Tine enorm te appreciëren. Onder andere daardoor is ze haar burn-out weer te boven gekomen.

Door de burn-out te krijgen heeft Tine er ook wel lessen weten uit te trekken. “Ik zou het nooit meer willen meemaken, ik heb geleerd dat ik mezelf af en toe op de eerste plaats mag zetten. Ik durf nu ook vaker ‘nee’ te zeggen of te zeggen dat het even niet gaat. Ik zeg alleen nog ‘ja’ op dingen die mij gelukkig maken. Omdat ik nu enkel nog de beste versie van mezelf wil zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today