13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

K3’tje kraakt onder stress: “ik kreeg de nummers niet gezongen”

K3’tje kraakt onder stress: “ik kreeg de nummers niet gezongen”

Foto: DPG Media

Hanne Verbruggen onthult in Billie dat ze het heel moeilijk heeft gehad toen ze net gekozen was als K3’tje. De harde reacties op sociale media, het heftige leven als K3’tje… Hanne ging gebukt onder de stress en even werd het haar te veel… Haar naasten maakten zich zorgen…

“Ik leidde een onverstoord leventje zonder veel gedoe en plots had iedereen een mening over mij”, getuigt Hanne van K3 in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “Zo schreven ze dat mijn mond te groot was, mijn lach te breed. Waarop ik dacht: Huh?” Maar het ging van kwaad naar erger…

“Plots was ik ook te mager.” Hanne legt uit waarom ze zo vermagerde: “Ik moest aan mijn conditie werken omdat ik de nummers niet gezongen kreeg”, onthult Hanne over die beginperiode bij K3. “En toen zeiden ze: Nu sta je stil, maar je moet die nummers ook kunnen zingen tijdens het dansen.”

Hanne onthult hoe zwaar die beginperiode was in Billie: “Ik ben beginnen te lopen en begon af te vallen, mede door de stress. Toen werd er gezegd: Ze is veel te mager, ze ziet er ziek uit. Geen honderden reacties, maar wel genoeg om te blijven hangen”, geeft het roodharige K3’tje toe in Billie.

“Mijn probleem was ook dat ik mij heel hard aanpaste omdat ik het gevoel had dat ik de dingen niet goed genoeg deed. Ik was echt een pleaser en ben mezelf toen even heel hard kwijtgespeeld”, onthult Hanne. Uiteindelijk waren het vrienden en familie die ingrepen.

Ondertussen kan Hanne kritiek en negatieve reacties beter relativeren, al ben je als artiest natuurlijk wel altijd een ‘pleaser’ die het publiek wil raken. “Als dat niet lukt, voelt dat aan als falen”, geeft Hanne eerlijk toe in Billie. “Tegelijk kweek je ook een olifantenvel als je ziet wat mensen over je schrijven. Zeker met al die schrijffouten”, lacht Hanne van K3 in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today