15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Marie Verhulst hopeloos verliefd: “Hij is de ideale man voor mij”

Marie Verhulst hopeloos verliefd: “Hij is de ideale man voor mij”

Foto: NRJ

Het derde seizoen van ‘De Verhulstjes’ zit er alweer op. Grote afwezige tijdens dit derde seizoen was Jef, de vriend van Marie. Kwatongen beweerden al dat Jef en Marie uit elkaar waren, maar niets is minder waar. De liefde is nog steeds erg groot, alleen staat Jef niet zo graag in de belangstelling.

Marie laat er ook geen twijfel over bestaan dat Jef de man van haar leven is. Toen ze naar Saint-Tropez vertrok, kon ze Jef maar moeilijk missen. “Ik zie Jef ontzettend graag. Toen we naar Saint-Tropez gingen, kon ik hem niet zolang missen. Ik ben enorm blij dat hij erbij was. In mijn ogen is hij de perfecte man voor de perfecte relatie. De ideale man? Hij is het”, klinkt het verliefd in Tv Familie.

Bij Maries familie zijn ze ook erg enthousiast over Jef. Al lijkt Viktor toch ook vaak te vinden dat Marie een beetje overdrijft. Marie spreekt Jef vaak aan met ‘Liefde’, een beetje overdreven volgens Viktor en enkele kijkers. “Jullie zijn het meligste koppel ooit”, klinkt het bij Viktor. Maar Viktor toont ook erg veel waardering. “Jef is zo goed voor haar. Ik heb daar een goed gevoel bij. Ik denk dat wanneer die aan ‘Temptation Island’ zouden meedoen, ze dat probleemloos overleven. Ze zullen mekaar niet bedriegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today