9 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 november 2020
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 november 2020

Kalender Staf en Mathias Coppens te koop voor Rode Neuzen Dag

Staf en Mathias Coppens
© Medialaan/VTM

De kalender waarop Staf en Mathias Coppens uitpakken met hun ‘nieuwe’ lijf, is vanaf nu exclusief te koop bij  Kruidvat Fotoservice voor 7 euro, en de opbrengst gaat volledig naar de derde editie van Rode Neuzen Dag, de actie van VTM, Qmusic en Belfius met als centrale thema dit jaar hulp aan jongeren met psychische problemen specifiek op school. Want daar brengen ze het meeste van hun tijd door en is de nood aan hulp dan ook groot.

Staf en Mathias zijn met hun lichaam van Coppens een heel jaar lang te bewonderen op een kalender, met elke maand een voor- en na foto. Twaalf keer twee verschillende foto’s dus met telkens een beeld van voor de grondige renovatie van hun lichaam, en één daarna waarop de broers een overduidelijke sixpack hebben. De kalender was één van de opdrachten die Staf en Mathias zichzelf gaven in hun zoektocht naar het perfecte lijf voor het nieuwe seizoen van Het Lichaam van Coppens.

Letterlijk in de strijd

“We vinden het heel belangrijk om Rode Neuzen Dag, dus jongeren met psychische problemen, te steunen. Daarom hebben we heel ons lijf in de strijd gegooid om extra centen op te halen.” aldus Staf en Mathias Coppens

Voor de foto’s van de kalender haalden Staf en Mathias inspiratie uit bestaande foto’s en poses van halfnaakte bekendheden, zoals Beyonce, Ronaldo of Miley Cyrus. Maar er zijn ook knipogen naar bekende kunstwerken.

“We willen een krachtig signaal geven, in de vorm van spieren. We hebben dus letterlijk ons lichaam in de strijd gegooid.” , weten de Staf en Mathias Coppens nog.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today